JPEG

Nytt spennende samarbeid

Hazelnut AS og Shopping Norge AS har i dag inngått et spennende samarbeid! Vi lanserer en løsning i felleskap, hvor vi kombinerer våre to virksomheter. Vi kan gi våre kunder det som trengs for å lykkes på nett!

Shopping Norge AS har gjennom sine ansatte, mange års erfaring med utvikling og drift av nettbutikker. De leverer toppmoderne nettbutikker. Ingen kunde er for liten, ingen kunde er for stor. Teamwork og utvikling er i fokus. Nylig lanserte de også sitt nye konsept, hvor hele handlegater og kjøpesentre flyttes over på nett. Gjennom dette ønsker de å skape en løsning for fysiske butikker, slik at de enkelt og effektivt kan komme seg ut på nett i fellesskap.

Hazelnut AS har med sitt Hazelnut Studio, spesialisert seg på produktfotografering innen tekstil, industri og mat&drikke. Hvor rask levering på høyt nivå er viktig. 100% kvalitet overalt! 
De leverer produktfoto/packshots til alle typer bransjer, som har eller ønsker nettbutikk eller som trenger bilder til katalog og trykksaker.

Samarbeidet mellom disse selskapene vil gi gode synergier. Kundene vil alltid stå i hovedfokus og få den beste supporten!

Med et tilbud fra Shopping Norge AS og Hazelnut AS, vil dette gi kundene en total pakke av hva de trenger for å lykkes med netthandel!

Følg med videre på denne reisen, for å få spennende tilbud! 

Pia Åhlen
Pia Åhlen - Shopping Norge AS
gustav
Gustav Øhman - Shopping Norge AS
fredrik
Fredrik Tveraaen - Shopping Norge AS
Hazelnut team
Torgeir Ferdinand Nygård - Hazelnut AS
Hazelnut team
Sveinung Hatløy Sætre - Hazelnut AS