Produktfotografering
av Sveinung H. Sætre

av Sveinung H. Sætre

5 Grunner til hvorfor du trenger produktfoto

Netthandel har økt det siste tiåret. Dette er grunnen til at nettbutikker får større betydelighet.
Produktfoto er nøkkelen til å nå kunden på nett, og det å ha en kompetent fotograf for denne type bilder kan gjøre en stor forskjell. 


Kvaliteten på bildet er avgjørende for kunden, da man ikke kan ta på eller oppleve den i levende live. Dette betyr at du har bare én mulighet til å appellére med et bildet og her kommer produktfoto og spiller en viktig rolle.
Produktfoto blir det viktigste aspektet for nettbutikker, og på toppen av dette kan profesjonelle kvalitetsbilder gi deg et forsprang og hjelpe deg med å gi bedriften et helhetlig utseende. 

Fem grunner til hvorfor alle bedrifter trenger produktfoto:

1. PROFESJONELLE PRODUKTFOTO VISER KVALITET

Kvalitetsbilder er en pådriver for økt engasjement og gir en forlenget levetid på nett. Ikke spar på å få de mest profesjonelle bildene du muligens kan, det vil lønne seg selv i det lange løp. 

2. DU FÅR PRESENTERE BUTIKKEN DIN

Produktfoto er selvsagt viktig for å vise det du har i din nettbutikk, men du får også presentert din butikk. Akkurat nå er alt på nett og det er høy konkurranse der presentasjonen og utseende har alt å si.

3. VIS I FLERE VINKLER

Ved netthandel kan man ikke oppleve produktet på nært hold før man kjøper det. Man kan ikke ta på det, veie, ta øyemål eller prøve produktet. Produktfoto er en stor bidragsyter for kjøpsavgjørelsen. Med produktfoto, kan produktet fotograferes fra ulike vinkler og close-ups for detaljer.

4. SKAFF ET FORSPRANG

Du tenker nok at produktet er 100% unikt, men dette er ikke 100% sant. Det finnes millioner av produkt i verden som har de samme egenskapene eller funksjonene som dine. Trikset er å få bildene til å snakke for seg, ved å være mer bevisst på detaljer enn dine konkurrenter. Med profesjonelle produktfoto får du denne fordelen og dette forspranget. 

5. BYGGER DITT BRAND

Et bilde er ikke en korttidsplan, men en langsiktig løsning som kan gjøre din bedrift ledende i markedet.

Ved å være konsekvent på å bruke profesjonelle produktfoto på dine produkt over tid, avspeiler dette bedriften din som: 

1. Profesjonell
2. Verdsatt
3. Kvalitetsbevisst
4. Mangfoldig
5. Innovativ

Det hjelper kundene til å forstå at bedriften din er opptatt av kundens preferanser og vil imøtekomme dem på best mulig måte. 
Vurderer du å oppgradere dine produktfoto på din nettside?
Kontakt oss for mer info